Konnerud Skolekorps

 

Velkommen til Konnerud Skolekorps sin hjemmeside!

Konnerud Skolekorps har 3 korps; et hovedkorps, et juniorkorps og et aspirantkorps. Tilsammen er vi over 60 medlemmer i alderen 7-18år. Hver tirsdag øver vi på Konnerud skole, i tillegg til at de fleste medlemmene har individuelle timer ved Drammen kulturskole.

Korpset har et bra aktivitetsnivå og vektlegger et godt sosialt miljø. Aktivitetene understøtter medlemmenes egne ønsker og sammen med engasjerte foreldre bidrar dette til at korpset har en positiv utvikling. En gang i året har vi loppemarked som er både en sosial helg og en viktig inntekt for korpset. Øvrige dugnader er litt opp til hvert enkelt medlem og familie.

Konnerud skolekorps ble stiftet i 1955. Korpset både deltar og anordner forskjellige arrangementer i egen regi;. I 2016 deltok vi i NM for skolekorps i Larvik, underholdningskonkurranse, julekonsert med mere samt 17. mai selvfølgelig.

Denne våren er det store målet Distriktsmesterskapet i Asker hvor både hovedkorps og juniorer skal delta. Til sommeren skal korpset på korpsfestival til Barcelona, Spania:-)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s